Treats Bedriftsrestaurant & catering | Betingelser
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Betingelser

Gjeldende fra 01.01.18

Hva kan man bestille?

Vi har gjort det så enkelt så mulig for deg som kunde å velge en meny som passer ditt behov. Menyene er sammensatt av våre favorittsmaker og er designet for å mette et visst antall mennesker per servering. Slik slipper du å plukke enkeltkomponenter fra vårt utvalg.

Menyene er en perfekt mengde mat for møter, overtidsmat eller sosiale event. Om du ønsker, så kan du legge til ekstra retter, drikke eller dessert til din ordre.

Er det slik at du legger planer for et større arrangement har vi muligheten til å utvikle en skreddersydd løsning for deg. Ta kontakt her

Vi kan desverre ikke ta imot ordre for mindre enn 6 personer per bestilling.

Når bør man bestille mat?

For å kunne forsikre at vi kan levere ferske kvalitetsvarer ønsker vi at din bestilling sendes til oss senest kl 08.00 dagen før du ønsker levering eller henting av din bestilling. Dette gjelder for bestillinger til og med 20 personer.

For bestillinger som gjelder 21 personer eller flere så ønsker vi at du sender oss din ordre minimum en uke før bestillingen skal leveres

Generelle betingelser

Åpningstider

Vårt kontor er åpent mandag til fredag fra 07:00 til 15:30.

Priser

Gjeldende fra 01.01.18. Alle priser er oppgitt pr. produkt (f.eks. per  meny eller per drikke) og/eller per kuvert/meny. Prisene er eksklusive MVA og eksklusiv utkjøring.

Minimum bestilling interne

For vanlige møtemat eller catering bestillinger har vi et minimumskrav på 6 personer eller fler. For større bestillinger eller unike ordre, ber vi deg ta kontakt med oss.

Minimum bestilling eksterne

For vanlige møtemat eller catering bestillinger har vi et minimumskrav på 12 personer eller fler. For større bestillinger eller unike ordre, ber vi deg ta kontakt med oss.

Betalingsbetingelser

Bestillinger som legges på våre nettisder betales med betalingskort som anvist.Vi aksepterer VIPPS, VISA og Mastercard.

For avtalekunder finnes egne betalingsbetingelser.

Avbestilling

All avbestilling skal skje skriftlig og minium 3 dager før leveringsdato. Ved avbestilling tilkommer et avbestillingsgebyr.

Henting

Vi holder til i 2.etg i samme bygg som Maschmanns matmarked på Skøyen, Karenslyst alle 53, 0279 Oslo.

Levering

Vi tilbyr pr idag kun levering innenfor Oslo & Asker/Bærum, kr650/850. Interne avtale kunder i Karenslyst alle 53, kr70. Alle priser er inkl. mva.

Leie av personell

Vi har dyktig personale som kan leies om du trenger hjelp.

Leie av serveringshjelp kr650,- pr. time

Leie av kokk kr750- pr time

Alle priser er inkl. mva., minimumsleie er 5 timer