Fra Sjokolade og Catering til Fullspekket Matopplevelse

Historien til Treats startet allerede på begynnelsen av 2000-tallet, i form av en bedrift spesialisert på eksklusiv håndlaget sjokolade og catering. Et av våre mest ærefulle oppdrag var da vi lagde sjokolade til det svenske kongehuset. 

Treats er i dag en personalrestaurant- og cateringbedrift, lokalisert på Skøyen og Linderud i Oslo. Men, det hele startet 2012 da vi åpnet vår første bedriftsrestaurant på Karenslyst Allé 53, med fokus på å servere kantinemat av restaurantkvalitet. Vi lager mat til nærmere 600 gjester hver dag; inklusive varm mat, suppe og salatbar.

Menyen er basert på årstidene og lages fra mer enn 200 unike, varierende og egenutviklede oppskrifter.

Tidlig satte vi oss et mål om å utfordre normen til «kantinebransjen» ved å kun servere mat av høyeste kvalitet. Allerede i 2013 var vi kommet langt på vei og ble kåret til Norges beste storkjøkken.

Dette var en viktig anerkjennelse for oss, men på ingen måte vår sluttdestinasjon. Vi jobber stadig med videreutvikling av våre ansatte, våre retter og opplevelsen vi tilbyr våre kunder.

Samtidig samarbeider vi også tett med våre leverandører og partnere for å sikre optimal drift og produkter av høy kvalitet.

Vårt team

Vi er en gjeng som brenner for matlaging og elsker å utforske nye smakskombinasjoner. De fleste ansatte i Treats er kokker med bred erfaring fra noen av landets beste restauranter. 

Samlet har vi mer enn 60 års erfaring med restaurant- og kantinevirksomhet, samt arbeid med rådgivningstjenester relatert til matprodukt- og konseptutvikling.

Maten - Smak, Kvalitet og Balanse

Fra begynnelse, har matlagning fra bunnen av stått i hjertet av vår filosofi i Treats. Vi velger nøye ut helsefremmende, friske og næringsrike råvarer av høy kvalitet, men vår lidenskap går utover bare det å velge sunne ingredienser. Vår meny spenner seg fra de sunneste valg til komfortmat, og vi byr på deilige desserter en gang per måned – fordi vi vet at balanse er nøkkelen.

Med kunnskapen vi besitter i dag, forstår vi at mat ikke bare påvirker hvordan vi føler oss,, men også hvordan vi presterer i arbeidslivet. Vi streber etter å servere mat som er næringsrik og som våre kunder vil elske, uten at det går på bekostning av smak.

Treats har et nært samarbeid med ernæringsrådgiver og en av Europas mest høytutdannede doktorer, via vår samarbeidspartner Fantastisk Helse. Sammen jobber vi for å finpusse oppskriftene våre, slik at de er like næringsrike som de er smakfulle.

Hvordan Vi Sikrer Deg Mat av Høy Kvalitet

Hos Treats er vi dedikerte til å skape smaksrike måltider uten å ty til unødvendige tilsetninger. Vi bruker naturlige kilder for å tilføre rettene akkurat passe sødme, og vi er nøye med vårt valg av råvarer og matlagingsteknikker for å fremheve smaken i maten, gjøre den lettfordøyelig og optimalisere næringsinntaket. Fra rike sauser og varmende gryter til en fargerik og fristende salatbar – grønnsaker er alltid en stjerne i våre retter. Og vi er her for alle – uansett om du har spesielle kostbehov eller allergier, vil du finne noe som passer for deg hos oss.

Når du velger Treats for din bedrift, sikrer du ikke bare et spisested som vektlegger ansattes trivsel, men også et sted hvor maten er noe de genuint vil se frem til å nyte – dag etter dag.